Articole de incaltaminte

 
web counter code  

 

Poll

Ce ati alege pentru a va incalta ?

Denis 117 47%
Leonardo 33 13%
Lido Shoes 32 13%
Marelbo 56 22%

Total votes: 251

Forum : Articole de incaltaminte

marelbo

papucii de la ei sunt comozi si atat, aspect mai fashion nu se poate? alte modele nu gasiti si pe placul celor ce nu sunt peticonstali.va rog gasiti ceva mai comercial mai la moda ca nu imi plac papucii vostrii

Re: marelbo

fiecare intra in magazinul care/i place asa ca mai sunt si alte locuri si pe placul tau nu esti obligata sa intri unde nu iti place nimeni nu iti forteaza mina giorgiana

Re: marelbo

Se pare ca cei de la Marelbo ti-au auzit dorinta ta, Georgiana. :) De vreo 2, 3 ani cei de la Marelbo au inceput sa produca incaltaminte care arata bine, dar ... este de mai slaba calitate. Eu sunt client Marelbo de mai multi ani, dar acum un an si ceva am luat de la ei o gheata de iarna care a cedat (s-a taiat pielea) dupa doar 3 luni de purtat. Sunt dezamagit de produsele Marelbo acum.

denis

si mie imi place magazinul denis, au lucruri frumoase..dar preturile sunt exagerate. Parerea mea este ca incaltarile sunt prea scumpe pt buzunarul multora din Radauti..si nu numai.

Re: denis

foarte adevarat.iti sustin parerea.sunt foarte multe lucruri frumoase la denis chiar superbe.dar pretul este cam piperat...eu as zice ca exagerat de piperat.adica fratilor ganditiva si voi la ce buget si ce salarii de mizerii sunt.cum sa-ti permiti o pereche de pantofi care desi sunt superi costa 300 Ron. deci totusi radauti nu e cine stie ce oras,asa ca nasul mai jos ,nu pretindeti preturi si statut ce nu vor fi in veci, e mai bine sa stim unde ne e locul!

Denis

Mi-am luat o perechede Pantofi de la Denis ..chiar ii ador ! ms mult ..place pagina si pacucii ~ :X

New comment

News

This section is empty.