www.univegaconstruct.ro

inchirieri macaraleinchirieri macaralecarbuni de foc

 

 

SC UNIVEGA CONSTRUCT SRL
Str. Scruntari nr. 1, Radauti 725400
judetul Suceava, Romania
  
Registrul Comertului: J33/753/1996 
Cod fiscal: RO8782999 
   
IBAN: RO29 BRDE 340 SV 087 8481 3400 
Banca BRD-GSG Radauti  
   
Telefon / Fax 0230.563.153
Telefon mobil 0744.696.510 
E-mail office@univegaconstruct.ro 
Web : www.univegaconstruct.ro

 

 

 UNIVEGA CONSTRUCT Radauti este o companie cu capital privat romanesc, infiintata in anul 1996, avand ca principal domeniu de activitate constructiile de cladiri, lucrarile de geniu, finisajele si amenajarile interioare si exterioare.
  Firma noastra construieste bazandu-se pe personal calificat, pe calitatea materialelor si solutiilor alese, garantand o colaborare profesionala si de succes cu clientii nostri.
  Urmarim imbunatatirea continua a serviciilor noastre tinand cont de cele mai noi standarde in domeniu si bazandu-ne pe principiile asigurarii calitatii conform SR EN ISO 9001/2001 si SR EN ISO 14001/2001.
  Am abordat orice proiect de constructii, indiferent de complexitatea lui, cu aceeasi seriozitate si profesionalism. Pe parcursul timpului am evoluat de la realizarea locuintelor unifamiliale la structuri mult mai complexe, avand astazi in portofoliu executia mai multor blocuri de locuinte si spatii comerciale.
  Constructiile noastre alcatuiesc baza renumelui companiei si confirma respectarea principiilor de la care am pornit si pe care ne bazam in continuare. Printre cei mai importanti clienti ai nostri putem numi:
- Holzindustrie Schweighofer - prefabricate din beton, hale si magazii industriale, piste din beton armat;
- Normatos Construct - ansambluri de blocuri de locuinte;
- Corbul - blocuri de locuinte.
  In ultima perioada am incercat sa optimizam costurile de productie sporindu-ne echipamentele (popi, cofraje doka, cofraje metalice, masini de fasonat, vibratoare beton) si marindu-ne parcul de utilaje pentru constructii (incarcator frontal, automacara, autopompa de beton, incarcator telescopic Manitou MRT (foto dreapta), buldo-excavator, autocamion Mercedes Atego, excavator 24 t, automacara XCMG 25 t).
  Orice client nou si orice cladire pe care o executam reprezinta pentru noi o noua treapta spre a deveni mai puternici.

  

News

This section is empty.