Pornind de la deviza 'sinceritate, corectitudine, onestitate', personalul este capabil sa satisfaca pretentii rafinate si sa corespunda unor gusturi diversificate.

Raportandu-ne la competitia rezultata din concurenta, intentionam sa lasam posibilitatea clientului sa decida.

Localizarea este relativ simpla, restaurantul aflandu-se pe strada 1 Mai, nr.5, pe axul central al orasului, mai precis vizavi de sinagoga.

Dispunem de 120 de locuri, avand posibilitatea ca pentru mese festive si evenimente protocolare sa ne extindem spatiul pentru 200 de persoane. Oferim si servicii de catering.

Meniul traditional si continental este completat de o bogata oferta de buate cu specific britanic, unul din motivele care au inspirat alegerea numelui restaurantului.

 

Evenimente in restaurantul London House

Situat intr-o locatie deosebita, restaurantul "London House" din Radauti va invita sa gustati cele mai savuroase preparate ale bucatariei romanesti si internationale, pregatite dupa retete traditionale, totul intr-o atmosfera ambientala de exceptie.

Organizam evenimente publice si private, mese festive (botezuri, nunti) si evenimente corporate cu o capacitate de pana la 200 de persoane. Totodata, "London House" va poate oferi atat consiliere in ceea ce priveste organizarea evenimentului dumneavoastra, cat si accesorii si piese pentru decor (fete de masa, lumanari, flori, fantani de ciocolata etc.)

1. Petreceri pentru copii - restaurantul nostru are un spatiu de joaca pentru copii dotat cu tobogan, balansoar, biciclete, jucarii pentru cei mici, casuta de lemn.

2. Zile onomastice

3. Nunti - organizam nunti in:

  • Restaurantul London House din Radauti
  • Botosana

4.Cumatrii

 

5.Parastase

Pentru ca lucrurile bune necesita timp, si pentru a pune la punct toate detaliile comenzii,

 

 

Galerie Foto

Rezervările la restaurantul London House se fac doar telefonic după ora 14.30, la numarul de telefon 0724.588.484 sau 0744.274.445. Restaurantul este pozitionat in Radauti, strada 1 Mai, pe axul central al orasului (vizavi de sinagoga).

   Programul restaurantului este:

      Marti - Duminica: 12:00 - 23:00

      Luni: inchis

Dacă doriti să ne trimiteti un mesaj pentru a organiza o masa, pentru a discuta despre organizarea unui eveniment in restaurantul nostru (nunta, botez, petrecere, aniversare s.a.m.d. )sau pentru a ne propune o colaborare de orice tip, vă invităm să folositi formularul din dreapta

Vă multumim si vă astepam !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

News

This section is empty.