Tahitian Noni Radauti

Descoperiti secretul sanatati !

Decizia cea mai buna !

 

Web :

www.tni.com/2699251

 

 

Aceasta pagină a fost creată pentru a da cât mai multe informaţii acelor persoane la care sănătatea este importantă.
Dar, cred totodată că, foarte multe persoane vor dori să facă un pas spre a obţine cel mai valoros lucru din viaţa lor: SĂNĂTATEA!
Pentru ei am creat această pagină web!Faptul că nu ne simţim bolnavi înseamnă doar că, încă nu au apărut simptomele bolii!
Ce înseamnă Sănătatea?

Cine este sănătos nu este NICIODATĂ obosit, nici dacă doarme 5 ore pe zi, se trezeşte odihnit. Niciodată nu se simte agitat, nu se sperie de probleme, nu se grăbeşte, are timp pentru orice. Este calm, optimist, cu chef de viaţă, nu este invidios, gelos şi supărat.

 

 

 

Acest lucru doresc la toţi cei care vizitaţi acest site! Cum să obţineţi sănătatea? Vă ofer aici o cale sigură cu ajutorul un fruct numit NONI. Pagina este în continuă perfecţionare, aşadar vă invit să reveniţi zi de zi, pentru a afla cele mai noi informaţii, ştiri şi noutăti legate de acest fruct minunat care este un dar de la Dumnezu  pentru omenire de mai bine de 2000 de ani!

 Vă stau la dispozitie 24 ore din 24, 7 zile pe săptămână, pentru informatii, întrebări. consultaţii on-line.Firma TAHITIAN NONI International (Morinda) a petrecut 3 ani studiind si a investit milioane de dolari în cercetari si dezvoltare, pentru ca produsul sa primeasca acordul NOVEL FOOD pentru a se putea distribui in EU

 

Întrebări frecvente

Ce cantitate sa consumam ?
Cantitatea necesara consumata zilnic este 30 - 90 ml./zi.

Cat este termenul de garanţie al sucului TAHITIAN NONI™ ?
sucul se poate pastra 1 ani.
Sticla de suc  TAHITIAN NONI™ deschis se mentine 60 de zile si se recomanda agitarea inainte de a consuma , se masoara cu lingura de plastic .


 
În măsura în care sunteţi adeptul unor soluţii naturale, profitaţi de ajutorul oferit de natură! Există locuri pe glob unde efectele nefaste ale civilizaţiei încă nu s-au făcut simţite. Un astfel de loc este Polinezia, unde şi acum băştinaşii recurg, într-o mare măsură, la mijloace naturiste de vindecare, la "farmacia naturii". Dintre remediile naturale nu poate lipsi fructul plantei Noni (Morinda Citrifolia), care a suscitat şi interesul ştiinţei medicale din Occident.

NONI (Morinda Citrofolia): Acest arbore veşnic verde este originar din Polinezia, Malaezia, Australia şi Asia de Sud. Înălţimea sa poate varia de la cea a unui arbust mărunt până la 10 m. Însă nu prin această diversitate a atras atenţia lumii, ci prin compoziţia incredibil de bogată în substanţe biologic-active unice a fructelor sale. Aceste substanţe nu se regăsesc în nici o altă legumă sau fruct de pe glob.

 

Noni Liquid - suc - sirop

 

Stim cu toţii cât de important este pentru orgarusm consumul fructelor şi al legumelor proaspete. Conţinutul de vitamine, minerale şi fibre al acestora constituie baza sănătăţii noastre însă Noni (Morinda citrifolia), datorită substanţelor sale nutritive şi a multiplelor efecte benefice, Întrece cu mult acţiunea pozitivă a majorităţii fructelor. Acest fruct tropical este cunoscut şi utilizat de către băştinaşi de câteva secole, dar a devenit celebru în lumea largă doar în ultimele două decenii. Produsele preparate din fructul Noni sunt, în momentul de faţă, cele mai consumate su­plimente alimentare din lume.
S-a demonstrat că fructul Noni conţine peste 150 de substanţe biologic-active.
Mu ltiplele efecte benefice ale fructului oni se datorează substanţelor componente: aminoacizi, enzime, vitamine, substanţe minerale, xeronină, proxeronină, scopoletină, damnacantal etc.


Care sunt principalele efecte benefice ale lui Noni?


"Regele fructelor" conţine 18 aminoacizi, care contribuie la dezvoltarea musculaturii şi previne atrofierea acesteia. Efectul asupra rnusculaturii se manifestă mai ales după o activitate fizică sistematică. Substanţe le minerale din noni, adică sodiul, potasiul, flerul, manganul, precum şi magneziul, contribuie la completarea dozei zilnice de minerale necesare organismului. Pe lângă acestea, în noni se află şi substanţe active deosebite, care accelerează schimbul de nutrienţi din celule, având astfel o acţiune regenerativă.


Scopoletina intervine În activitatea epifizei, creşte nivelul de serotonină şi melatonină al organismului, participând la menţinerea echilibrului psihic şi având un efect adaptogen. Are acţiune pozitivă asupra stării somn-veghe, reglând somnul. Noni stimulează formarea oxidului de azot în organism, care, Împreună cu efectul miorelaxant al scopoletinei, determină dilataţia arterelor, reducând astfel hipertensiunea arterială declanşată de stres. Oxidul de azot imbunătăţeşte şi circulaţia sanguină la nivelul ţesuturilor; are acţiune antitrombotică, prevenind astfel infarctul miocardic şi accidentele vasculare cerebrale. Este un antioxidant, adică prin legarea radicalilor liberi asigură protecţie împotriva oxidării LDL-colesterolului, prevenind astfel bolile cardiovasculare.

 

Noni sirop


Damnacantalul este o altă substanţă activă din Noni. Are rol în diferenţierea celulară şi tesulară, prevenind înmulţirea haotică a celulelor. Deoarece intervine În formarea celule lor T şi B, precum şi a macrofagelor şi celulelor limfocitare, contribuie la funcţionarea normală a sistemului imunitar, organismul fiind capabil să reziste îmbolnăvirilor.
Prin conţinutul în damna­cantal, Noni are acţiune anti­cancerigenă şi chiar încetineşte dezvoltarea tumorilor existente. În cazul în care există deja tumori, scade nivelul de xeronină, proxeronină şi proxerogenază din organism, însă acestea se regăsesc În cantităţi importante în Noni are acţiune adaptogenă, motiv pentru care restabileşte activitatea celulelor disfuncţionale. Consumul sistematic al produsului Noni asigură protecţie împotriva formării tumorilor canceroase.


Xeronina şi proxeronina au şi acţiune antidepresivă. Aceste două substanţe accelerează formarea endorfinei, care induce o stare de bună dispoziţie. De asemenea, aceste substanţe scad pragul de percepţie a senzaţiei de durere, cauzată de artrite şi artroze si produce dependenţă.
Xeronina declanşează mecanismele antiinflamatorii din organism, are acţiune antialergică şi creşte capacitatea de rezistenţă a organismului faţă de bacterii şi virusuri. Din această cauză, noni este recomandat şi persoanelor care suferă de repetate infecţii ale căilor respiratorii superioare.
Noni ajută şi la formarea sucurilor digestive, reducând astfel majoritatea simptomelor cauzate de tulburările digestive.
Poate fi un adjuvant eficient în combaterea unor dependenţe; ca, de exemplu, tabagismul, alcoolismul, consumul de droguri. oni estompează simptomele sevrajului!

De retinut!

Noni este un produs miraculos, darul minunat al naturii, al cărui consum sistematic ne ajută să ne păstrăm sănătatea.

Noni are următoarele efecte benefice:
- Normalizează funcţiile celulelor.
- Îmbunătăţeşte asimilarea nutrienţilor.
- Activează mecanismul antiinflamator.
- Are efect antialergic.
- Fortifică sistemul imunitar.
- Ameliorează fluctuaţiile stărilor psihice.
- Reglează ciclul veghe-somn.
- Reduce reacţiile puternice la stres (în consecinţă, acţionează ca un antihipertensiv).
- Reduce posibilitatea formării cheagurilor de sânge şi, prin aceasta, riscul infarctului miocardic sau al accidentelor vasculare cerebrale.
- Supraveghează diviziunea celulară, împiedică proliferarea celulelor.

Noni - Regele fructelor.

Recomandari Noni Liquid (sirop):
Mod de administrare Noni Liquid (sirop):
Abcese (dentare)
Alergie
Amigdalita
Anemie
Anorexie (lipsa poftei de mancare)
Antipiretic (scaderea febrei)
Antiseptic intestinal (antiparazitar)
Antispetic (scaderea febrei)
Antitumoral
Apetit (crestere) - anorexie
Ariboflavinoze (lez. ale mucoasei)
Arsuri ale pielii in gen. si de soare
Astenie
Astm bronsic
Ateroscleroza
Bioritm (armonizare)
Boala Crohn
Bronsita
Copii 1-14 ani dezv. armon. (prev.)
Cancer de colon
Cancer de colon (alt tratament)
Cancer de ficat
Cancer de piele
Cancer de vezica
Cancer la plamani
Cancer la prostata
Cancer mamar
Convalescenta
Dependenta de droguri (tratament)
Depresie
Diabet (reglare glicemie)
Diaree (enterita, enterocolita)
Dureri de gat
Eczeme
Faringita
Febra
Fibrom uterin
Fumat
Furunculoza
Giardia (lambrii)
Gingii sanatoase
Glande suprarenale
Guta
Hemoroizi
Hepatita
Herpes
Hipertiroidie
Hipotensiune
Hormoni (reglare)
Imunitate scazuta
Infectii (prevenire)
Insuficienta cardiaca
Insuficienta renala (rinichi polich.)
Inteligenta (rid. Coef. copii retard.)
Imbatranre tesuturi (intarziere)
Leucemie
Leucopenie (scadere nr. leucocite)
Menstruatii neregulate
Mialgii (dureri musculare)
Micoze ale pielii
Mononucleoza (febra glandulara)
Oreion
Paradontoza
Persoane in varsta (preventiv)
Plagi (vindecare)
Pojar, rujeola
Psoriazis
Reumatism
Rinita alergica
Senilitate (prevenire)
SIDA (tratament adjuvant)
Sifilis
Spasmofilie
Stres
Tuberculoza (TBC)
Tumori
Ulcer varicos
Zona zoster
Varsat de vant
Vaginita (candida, tricomonas vag)
Vitiligo
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
2-2-2
1-0-1
1-0-1
1-0-1+ aplicatii locale (diluat)
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
(2-2-2) 6 luni, apoi (1-1-1) sau
6 luni 1 lingura/ora, de la 6-22
2-2-2
2-2-2 + aplicatii locale (diluat)
2-2-2
2-2-2
(3-3-3) 7 zile;  (2-2-2) 7 zile; apoi  (1-1-1)
(3-3-3) 7 zile;  (2-2-2) 7 zile; apoi  (1-1-1)
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
2-2-2
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
2-2-2
1-1-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1+ aplicatii locale (diluat)
1-0-1
1-0-1 + aplicatii locale (diluat)
1-0-1
1-0-1
1-0-1
2-2-2 (o lingura din ora in ora de la 6-22) 2-2-2
1-0-1
1-0-1
1-0-1
2-2-2
1-0-1+ aplicatii locale (diluate)
1-0-1
1-0-1
1-0-1
1-0-1, aplicatii locale (diluat)
 
 
Cum ma inregistrez in afacere? Cum pot deveni colaborator?
Trebuie sa accesati pagina www.tni.com/
2699251 accesati linkul "Oportunitati" si completati datele cerute .
In momentul in care va inregistrati in companie, veti avea un sponsor si veti primi un site personalizat de genul www.tni.com/2699251, cu ajutorul careia veti putea lucra si pe internet, cooptand noi parteneri de afacere din orice colt a lumii, intrucat siteul pe care il veti primi va fi in mai multe limbi internationale.


Pot urmari activitatea grupului meu?
Bineinteles, in orice moment al zilei, deoarece in momentul in care va inscrieti, veti primi un numar IPC respectiv o parola, cu care puteti accesa office-ul (Biroul) Dvs TAHITIAN NONI, prin internet. Aici veti avea toate datele, informatiile legate de grup, afacere, etc, respectiv posibilitate de e-mail, mesaje etc.

Cum imi primesc comisionul ?
Comisioanele Start rapid se platesc saptaminal, in fiecare vinerea, iar comisioanele petru retea odata pe luna, in data de 20 a fiecarei luni. Pentru a primi comisioanele trebuie sa completati formularul bancar si sa o trimiteti firmei cu datele dvs. bancare: cod Iban.
Veti primi regulat plicuri
cu toate datele vanzarilor si comisioanelor, prin posta si prin biroul on-line.

Ce se intimpla daca intr-o luna nu voi comanda produsul ?
In cazul in care nu comandati minim un pachet pe luna, in acea luna nu veti beneficia de comisioane, beneficiati din nou, deci singura conditie este comandarea unui singur pachet cu 4 sticle.
 

Persoana de contact :

Tel : 0230.564.240

          0740.060.822 

E-mail : ozarchevici_l@yahoo.com

 Stats Counter
Topic: Tahitian Noni Radauti

milisauti

bai ce sunt sucurile astea ? nu inteleg nimic !

forta

as vrea sa comand 2 sticle din astea ..m-am documentat putin ..dar as vrea sa iau pentru a merge la sala sunt bune ? sa fac forta si sa beau sucul asta , ar creste masa musculara ?

Noni

Puteti comanda cu toata increderea . Este recomandat si pentru sportivii ce fac performanta .

Alegrii

Nu se pot faace alegri de la el sau iritati ale pielii ?

Re: Alergii

Nu,nu am avut nici un caz.

Fructe

Unde so pot gasi fructele astea sa imi fac eu sucul acasa ?

Re: Fructe

Fructele nu se gasesc la noi.Doar pe insulele Tahiti.

New comment

News

This section is empty.