La Toscana 

 

Restaurantul La Toscana din Radauti are o bucatarie mixta, cu specific atat traditional cat si italian, si va sta la dispozitie 7 zile pe saptamana pentru ca dumnevoastra sa aveti parte, de fiecare data, de o experienta culinara noua si deosebita.

 

Restaurant La Toscana , organizeaza Revelion la numai 165 de Lei de persoana locuri limitate .

Relatii la tel : 0740.110.777

 

 

Meniul zile diversificat la 15 lei /portia

Mai multe detalii pe 

Livrări la domiciliu.

www.latoscanaradauti.ro

Program 

Luni-Duminica 

10.00 - 23.00

 

Localizare

Pozitionat central, restaurantul La Toscana este amplasat la parterul Magazinului General, chiar in centrul orasului Radauti.
Situat in strada Piata Unirii nr. 9, vis-à-vis de parcarea centrala, restaurantul este foarte usor de identificat datorita stilului stau unic si deosebit.

 

Evenimente


Restaurantul La Toscana din Radauti va pune la dispozitie o sala cu capacitatea de 220 de locuri pentru evenimentele importante din viata dumneavoasta: nunti, cumatrii, aniversari, petreceri, intalniri de afaceri, expozitii sau alte evenimente.
Localul nostru se potriveste perfect fiecarui eveniment prin stilul sau simplu si elegant, reusind totodata sa creeze o ambianta calda si relaxanta. Pentru reusita evenimentelor dumneavoastra, va oferim conditii deosebite la cele mai inalte standarde.
Pentru informatii suplimentare si rezervari va rugam sa ne contactati.

 

 

Pentru informatii suplimentare sau rezervari puteti sa utilizati formularul alaturat sau unul din numerele de telefon de mai jos. Numere de telefon sunt disponibile si pentru livrari la domiciliu. Piata Unirii Nr. 29, Radauti 


Telefon: 0230 567 334
Mobil: 0752 360 428

News

This section is empty.