Mircioni Trans efectueaza transport rutier de marfa pe intreg teritoriul Romaniei cat si International.
Efectuam transport de marfa oricand , oriunde, dar nu oricum, calitatea transportului avand prioritate.
Pe scurt, Mircioni Trans este un partener de incredere in transportul rutier de marfa.

Adresa:  1 Mai 107 Radauti, Suceava

Telefon:  0744 575 507

                 0724 575 507

Fax/Tel: 0230 560901

Mai multe detelii pe : 

www.mircionitrans.com

Mircioni Trans

 

Mircioni Trans este o societate care a raspuns la cerintele pietei in ceea ce priveste transportul rutier de marfa.
Am castigat respectul clientilor nostri prin serviciile de calitate pe care le oferim. Pentru ca stim ca in transport cel mai important activ este timpul, iar timpul inseamna bani, ne straduim sa ajungem intotdeauna in timp util la destinatie.
Un alt atuu pe care il detinem este simtul responsabilitatii fata de marfa pe care o transportam.
Camioanele noastre se prezinta in stare buna de functionare, au toate reviziile efectuate la zi, si sunt echipate corespunzator cu chingi de ancorare marfa, liza, lift (care sporeste siguranta marfii dvs. in timpul transportului), si sunt acoperite cu prelata facilitand astfel incarcarea pe deasupra, cu macaraua sau pe lateral.
Interfata dintre firma si client o reprezinta angajatii. De aceea salariatii societatii noastre sunt atent selectionati, astfel incat, in relatia cu clientul sa dea dovada de respect, responsabilitate, simtul raspunderii si seriozitate si profesionalism fata de sarcinile pe care le au de indeplinit in cadrul firmei.

Daca vreti ca bunurile dvs. sa fie transportate in conditii optime, iar marfa sa ajunga la destinatie intacta d.p.d.v. calitativ si cantitativ, respectandu-se totodata si cerinta de orar, apelati cu incredere la serviciile de transport marfa ale Mircioni Trans.
Si pentru ca deviza noastra este “un client multumit este un client castigat”, vom gasi intotdeauna solutii petru a indeplini cerintele legate de transportul marfurilor dvs.

In ultima perioda SC MIRCONI TRANS SRL si-a dezvoltat un nou departament ce se ocupa in special de importul a diferite marfuri din insolventa dar si second-hand,ce le puteti gasi la sectiunea ” Produse

 

 

 

 

Pentru majoritatea celor interesati de achizitionarea geamului termopan pretul este aproape cel mai importat factor al procesului de luare a deciziei de cumparare. Un pret exact este dificil de oferit, dat fiind faptul ca acesta depinde de o serie de parametrii. In randurile ce urmeaza va oferim informatii legate de principalii parametrii care contribuie la formarea pretului, precum si preturi aproximative pentru modele standard.

Factori care contribuie la formarea pretului pentru un geam termopan:

 

tipul de profil utilizat (materialul si marca), precum si sistemul de profile utilizat (tricameral, pentacameral);

 

tipul de sticla folosit – puteti opta pentru sticla clara, opaca, colorata, reflectorizanta, antiefractie, de tip low-e, etc;

 

tipul feroneriei – fixa, glisanta, oscilo-batanta, etc;

 

accesori suplimentare solicitate;

 

forma spatiala dorita pentru fereastra;

 

optiuni privind montajul si transportul

 

Mobilier second hand import Franta

Tocuri usi

Nicio usa nu este completa fara tocul adecvat. Pentru fiecare tip de usa, va oferim tocul potrivit, atat din punct de vedre tehnic cat si estetic. gama noastra include o mare varietate de tocuri disponibile in multiple finisaje: furnir natural, sintetic sau metal.

 

News

This section is empty.